U 2020. godini Delta Holding je započeo razvoj e-commerce platforme Ananas, koja će postati aktivna 2021. godine. Misija Ananasa je da spaja kupce i trgovce na pouzdanoj platformi za onlajn kupovinu.

Plan je da platforma u početku pokriva srpsko tržište, a zatim da se proširi i na ostale zemlje u regionu.

Delta Holding će u novi biznis uložiti 100 miliona evra u narednih 5 godina, a glavna prednost koju će ponuditi potrošačima biće blagovremena isporuka proizvoda na kućnu adresu u skladu sa zahtevom kupca. Da bi to ostvario Ananas će akcenat staviti na logistiku, optimizaciju zaliha, dostavu i organizaciju povraćaja robe u slučaju reklamacije.

Na srpskom tržištu trenutno postoji velika potreba za razvojem savremene onlajn trgovine. To je posebno došlo do izražaja tokom pandemije, kada je pristup maloprodajnim objektima bio ograničen.

Resity Technologies je SAP konsultantski centar i jedan od startapa čiji je razvoj Delta Holding inicirao sa ciljem da se dalje razvija kao novi kompanijski biznis u oblasti tehnologije.

Glavni fokus Kompanije je pružanje usluga kupcima i partnerima, podržavajući ih visokokvalifikovanim SAP stručnjacima i Junior SAP konsultantima u realizaciji projekata.Resity tim sastoji se od viših i mlađih SAP konsultanata koji nude međuindustrijsku podršku za više SAP modula i platformi.

Resity Tehnologies organizuje i obuke, treninge i sertifikaciju mladih, kao i njihovo uključivanje u brojne međunarodne projekte. Osim SAP obuke mladi dobijaju i časove nemačkog jezika. Ovo je još jedan način na koji Delta Holding podstiče mlade da uče i ovladaju novim tehnologijama i biznisima, i tako obezbede sebi vrhunski plaćene poslove koje mogu obavljati iz svoje zemlje za kompanije širom sveta.

Osim u Srbiji, Resity Technologies posluje i u Hrvatskoj pod nazivom Spectrum Solutions.

Delta Holding je prepoznao potencijal novih tehnologija i mašinskog učenja u oblasti pametne poljoprivrede i pružio podršku nizu startapa iz ove oblasti. Sagledavši realne probleme sa kojima se poljoprivredni proizvodjači suočavaju, timovi koji stoje iza aplikacija MapMyApple, Krops i Smart Watering razvili su aplikacije koje korisnicima omogućavaju da na najbolji način primene sve aspekte moderne, precizne poljoprivrede.

MapMyApple je sofisticirano rešenje koja pruža uzgajivačima jabuka potpunu podršku i predstavlja dopunu ili zamenu za voćarskog tehnologa, prateći uzgoj jabuke u svim fenofazama, prognozirajući bolesti i pojavu štetočina, uz predlaganje svih agrotehničkih mera na bazi mašinskog učenja.

Krops je platforma za upravljanje podacima i prediktivnu analitiku zasnovana na veštačkoj inteligenciji, a posebno je prilagođena korporativnim proizvođačima voća i njihovim stručnjacima za zaštitu useva. Platforma prikuplja podatke iz meteorološke stanice (i drugih izvora) u voćnjaku i pretvara ih u uvide koji, u kombinaciji sa odlukama stručnjaka, maksimiziraju prinos i profit.

Smart Watering obezbeđuje savremena rešenja za upravljanje daljinskim navodnjavanjem, što se postiže integracijom naprednih modula koji automatizuju postojeće sisteme za navodnjavanje i mobilnih aplikacija putem kojih korisnik prati sve parametre i dobija sugestije za poluautomatsko ili automatsko navodnjavanje. Sistem u praksi postiže daleko bolje rezultate od klasičnih sistema za upravljanje navodnjavanjem uz uštedu vode od preko 30%.