PODRŠKA ZAJEDNICI TOKOM PANDEMIJE

Sve aktuelne i planirane CSR aktivnosti kojima se pruža pomoć zajednici nastavljene su na način prilagođen situaciji.

Deci iz ugroženih porodica iz projekta Treći roditelj, umesto robnih donacija, za Uskrs ove godine je uplaćivan novac na račun njihovih roditelja.

Meštane iz projekta Naše selo, čiji je cilj prenošenje znanja o modernoj poljoprivredi i pomoć u investiranju, savetovali smo putem Viber grupa. Slali su nam fotografije voćnjaka i objekata u izgradnji kako bismo pratili njihov razvoj. Redovno smo sa njima komunicirali i telefonom u pogledu odobrenja kredita za investicije u modernizaciju proizvodnje. S obzirom na to da su pijace jedno vreme bile zatvorene, organizovali smo akciju Pijaca Naše selo čiji je cilj bio prodaja proizvoda sa sela našim zaposlenima. Na taj način omogućili smo im da prebrode krizni period i ne ostanu bez prihoda.

Hotel Crowne Plaza pripremao je 150 obroka dnevno tokom trajanja vanrednog stanja za zaposlene beogradskih kovid bolnica – Infektivne klinike i Pulmologije KBC Beograd, KBC Dragiša Mišović i KBC Zvezdara, a donirali smo i dezinfekcioni tunel bolnici Dragiša Mišović.

Naša kompanija The Fun&Fit Company realizovala je projekat humanitarnog karaktera i isporučila preko 100 paketa sa hranom osobama starijim od 65 godina čije je kretanje usled date situacije bilo onemogućeno.